Zaalruimte

Bent u op zoek naar sportruimte voor uw vereniging, school of bedrijf? Wilt u met een groep vrienden elke week een uur badmintonnen, zaalvoetballen of volleyballen? Zoekt u een sporthal om een sporttoernooi te organiseren? Dan is Sporthal Tanthof de juiste locatie.

Sportzaal

De sportvloer (35 x 45 meter) is geschikt voor de sporten volleybal, badminton, korfbal, zaalvoetbal, handbal en zaalhockey. Ook is er (beperkt) speelmateriaal voor sportonderwijs. De sporthal beschikt over 4 kleedkamers met doucheruimtes en 2 scheidsrechterskleedruimtes.

Tijdens het sportseizoen (september t/m april) zijn in het algemeen de avonden van maandag tot en met vrijdag bezet door vaste gebruikers, maar op zaterdag en zondag is er nog volop ruimte. Ook overdag doordeweeks is de hal nog veel beschikbaar. In het gebruikschema sportzaal kunt u zien of Sporthal Tanthof op de door u gewenste dag en tijd nog beschikbaar is. De kleuren geven de verschillende gebruiker aan. Een ’1.0’ in het gekleurde blokje geeft aan dat de hal in zijn geheel is verhuurd op die tijd, ‘0.5’ wil zeggen: een halve zaal verhuurd. De sportvloer kan in twee helften verdeeld worden door een middengordijn tot 3 meter hoogte, zodat beide helften door verschillende huurders gebruikt kunnen worden.

Plattegrond Sportzaal

Bovenzaal

Bent u op zoek naar een speelruimte voor uw (denksport)vereniging? Zoekt u een instructieruimte voor sportonderwijs? Zoekt u een vergaderruimte in een sportieve omgeving? Dan is de bovenzaal van Sporthal Tanthof de juiste locatie. De bovenzaal (6,8 x 20 meter) met keukenblok is geschikt voor verschillende opstellingen, variërend van 10 tot 80 personen.

De bovenzaal is drie middagen in de week vanaf 15.00 uur in gebruik voor buitenschoolse opvang en op woensdag voor sport instructie. Buiten deze tijden is de bovenzaal vaak nog beschikbaar. Dus ook ’s avonds en in het weekend! Op de bovenverdieping bevindt zich ook de kantine van volleybalvereniging Kratos’08.

Sportpark

Op sportpark Tanthof-Zuid zijn evenementen mogelijk die zowel buiten als binnen plaatsvinden. Het sportpark, met meerdere voetbalvelden, leent zich goed voor sportdagen van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een sportief programma waarbij naar de sporthal uitgeweken kan worden als het weer tegenzit. Geïnteresseerd? Neem hiervoor contact op met de voorzitter van B&EST.

Tarieven per 1 januari 2011

Comments are closed.